0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Arbejdsmiljø

Her på siden finder du et bredt sortiment af hjælpemidler og sikkerhedsudstyr der gør arbejdsdagen betydeligt mere sikkert og udholdeligt selv i de varme, kolde, eller larmende omgivelser. Her er der tale om hjælpemidler og sikkerhedsudstyr med stor fokus på dit helbred, så du kan udføre dit daglige arbejde uden besvær, smerter eller sikkerhedsrisiko.Tag f.eks. vores knæbeskyttelse; en yderst fiks løsning for alle der tilbringer en stor del af deres arbejdsdag på knæene, om så det er murere, tømrere eller dem, som ofte beder chefen om lønforhøjelse. 

Eller hvad med passende og sikkerhedsgodkendt sikkerhedsfodtøjhovedbeskyttelse (heriblandt også høreværn, åndedrætsværn og sikkerhedsbriller), rygbeskyttelse eller arbejdshandsker? Alt det, og meget mere, finder du til Danmarks nok skarpeste priser her på siden, hvor vi konstant tilføjer nye og praktiske produkter til selvbyggeren derhjemme og den fagkyndige murer på byggepladserne rundt omkring i Danmark. 

Uanset hvilken type arbejde du udfører, så finder du her det passende arbejdsudstyr til yderst skarpe priser. Skulle du mod forventning finde en vare billigere andre steder, så yder vi også gerne prismatch på vores sortiment! 

Nedenfor ser du en oversigt over vores voksende udvalg af sikkerhedsgodkendte arbejdsudstyr. Vælg blot den produktkategori du interesserer dig for, og du bliver taget direkte til relevante, innovative, robuste og ikke mindst prisvenlige produkter. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af sikkerhedsudstyr og hjælpemidler eller blot en god idé til et murerværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af sikkerhedsudstyr og alt andet inden for flise- og murerværktøj!