0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fodtøj

Arbejder du meget med tunge elementer, så gør de rette sikkerhedssko ofte forskellen på et godt og sundt arbejdsliv og tidlig pension. Derudover, så har de fleste arbejdspladser indenfor håndværk nutildags gjort det til et krav, at have de rette sikkerhedssko til jobbet. 

Her på siden finder du sikkerhedsfodtøj der er egnet til alt slags arbejde udendørs såvel som indendørs arbejde. Om så du søger efter sikkerhedssko der varmer, holder foden åndbar eller delvis fri, så finder du de rette par sikkerhedssko her på siden.
Vi fører et bredt udvalg af sikkerhedsfodtøj f.eks. sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler, sikkerhedstræsko og sikkerhedssandaler, som er godkendt til alt slags byggearbejde, om så det er til projekter i huset, i haven, på værkstedet, på byggepladsen eller ude hos kunden.  

Har du spørgsmål til vores sortiment af sikkerhedsfodtøj eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af sikkerhedsfodtøj og alt andet inden for sikkerhedsudstyr, flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

9 vare(r)

Sorter faldende

   

9 vare(r)