0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Handsker

Bruger du dine hænder meget i løbet af din arbejdsdag, f.eks. når du har at gøre med større elementer, så får du også brug for de rette arbejdshandsker for at slippe for vabler, rifter og ømme fingre. Her på siden finder du hele vores sortiment af arbejdshandsker, om så du mangler gode all-round arbejdshandsker til groft arbejde på værkstedet, ude hos kunden eller noget helt tredje.

Her på siden finder du arbejdshandsker, vibrationshandsker og monteringshandsker fra Otto Schachner med flere forskellige slags overflader, for, materialer, og kvalitet. Fælles for dem alle er, at du her på siden finder arbejdshandsker til yderst skarpe priser, især når du benytter dig af en af vores mængderabatter.  

Se dig omkring og find de arbejdshandsker, der passer til netop den type job du er, eller skal igang med at udføre. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af arbejdshandsker eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af arbejdshandske og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

6 vare(r)

Sorter faldende

   

6 vare(r)