0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Høreværn

Leder du efter det rette slags høreværn til dit arbejde, som tilmed kan spare dig for høreskader og andre varige mén på hørelsen?
Her på siden kan du finde sikkerhedsgodkendte høreværn og ørepropper til alt slags arbejde, om så det er til indendørs eller udendørs brug.

Hvilke høreværn eller ørepropper der egner sig bedst til netop dit behov, afhænger meget af hvad du skal bruge dem til.
Har du blot brug for at fjerne den værste støj under arbejdet, så kan ørepropper sagtens benyttes, men har du brug for at tale med andre imens, eller vil du f.eks. høre musik under arbejdet, uden dog at afdæmpe chefens eller kollegaens nok så kønne stemme, så kunne du evt. overveje at investere i et sæt elektroniske høreværn istedet, som både er støjreducerende, men samtidigt giver dig mulighed for at føre en samtale, uden at skulle tage ørepropperne eller høreværnene ud og af konstant. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af høreværn eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af høreværn og alt andet inden for sikkerhedsudstyr, flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

6 vare(r)

Sorter faldende

   

6 vare(r)