0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Flexlift

Når du skal stå og arbejde med tungt værktøj til hverdag, så kan det godt forekomme, at det føles lidt tungt at holde i længden. Det gælder både værktøj som boremaskiner, fugefræser, eller også vores Mørtel fugepistol. Med hjælpemidler som f.eks. vores Flexlift bæresele kan du nu få aflastning idet det ergonomiske ophæng reducerer vægten på værktøjet ned til kun 1,5 kg. Derved minimerer du belastningen på ryg, skulde, lænd og arme betragteligt. Vægten flyttes istedet over på ryggen, så ikke blot kan du med produkter som denne Flexlift bæresele arbejde hurtigere, du gør det også velvidende om, at du undgår varige mén og/eller træthed i kroppen.

Har du spørgsmål til vores sortiment af bæreseler eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af bæresele og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)