0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Decoværktøj

Søger du efter passende decoværktøj til dit næste marmormuds eller microcement projekt? Hvis ja, så finder du garanteret det rette iblandt vores udvalg af bl.a. spartler, decoskabere eller teksturbræt. Hvis du derimod synes at det ville være interessant at begynde et projekt med marmorpuds, men ikke har passende værktøj til opgaven endnu, så kan vi med fordel også anbefale vores sortiment af startsæt.

Dette voksende sortiment af decoværktøj er perfekt til når du vil skabe lysende puds på vægge og lofter. Smukt, bæredygtigt og holdbart. Skab æstetisk og dekorativ marmorpuds til vægge, lofter og facader med mange muligheder for farvevalg og kreative applikationer med dette smarte, robuste og prisvenlige decoværktøj. Naturligt og miljørigtigt marmorpuds giver et smukt farvespil, når sol og lys rammer overfladen, hvilket skyldes krystallerne i den knuste marmor.

I denne kategori finder du alt hvad hjertet begærer. Skulle du mod forventning finde en vare billigere andre steder, så yder vi også gerne prismatch på vores sortiment! 

Har du spørgsmål til vores sortiment af decoværktøj eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af decoværktøj til håndværkere og alt andet inden for flise- og murerværktøj!