0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Flisemontering

I denne kategori finder du alt slags værktøj, som du kunne komme til at have behov for når det gælder montering af fliser. Om så du skal have løftet, tilpasset eller målt fliser, så finder du helt sikkert det passende produkt i vores sortiment her på siden. Med disse værktøjer er du dækket ind til alle de gange du skal have monteret fliser ude hos kunden eller derhjemme. Her på siden finder du bl.a. flisekryds af plast, der er velkendt for at være yderst modstandsdygtige og lette at arbejde med. Du finder selvfølgelig også vores tids- og pengebesparende og ikke mindst innovative flisenivelleringssystem ATR Nivellering, som har begejstret mange håndværkere igennem tiden, idet det har gjort arbejdet med fliser langt nemmere og billigere. Vores sortiment stammer fra bl.a. GFunder, Montolit og Raimondi, som alle er mærker der er velkendte for deres gode kvalitet, holdbarhed og lave priser. 

Har du også set vores serie af tandspartler med eller uden klargøring til vinkelbeslag? Med disse kan du spare en masse tid og besvær med at trække fliselim. Takket være vinkelbeslaget kan du nemt tilpasse bredden og sparer derved en masse tid og besvær, også hvad angår rengøringen idet de alle er udfærdiget af rustfrit stål. 
Vi fører selvfølgelig også meget andet her i sortimentet, om så det er sugekopper til løft og placering af store og små fliser, nivelleringsfødder, slagbrædder og flisesnor, for at nævne et par af vores mange alternativer til fast lav pris. Skulle du mod forventning finde en vare billigere andre steder, så yder vi også gerne prismatch på vores sortiment! 

Har du spørgsmål til vores sortiment af værktøj til flisemontering eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben mandag - fredag fra kl. 08.30 - 17.00

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af murerværktøj! 

Har vi det ikke i vores sortiment - så findes det nok ikke! Findes det alligevel, så skaffer vi det gerne hjem til dig!