0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Flisekryds

Her på siden finder du fliskryds til nemt at kunne holde en ens fugebredde under fliseopsætningen. Du finder f.eks. flisekryds af plast, som er yderst modstandsdygtige. Vores sortiment fra kvalitetsmærker som GFunder og Raimondi, som begge er kendte for deres gode kvalitet, holdbarhed og prisstruktur, har været en garant for gulvnivellering på højt niveau i mange år.  Du finder flisekryds i Kryds- eller T-model i størrelser på mellem 2 - 10 mm. her på siden. Vi yder prismatch på alle vores produkter, så hvis du skulle finde lignende varer i Danmark til en lavere pris, så matcher vi den gerne til og med 14 dage efter dit køb. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af flisekryds til flisemonteringen, ude hos kunden eller i privaten, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores web-shop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af flisekryds og alt andet inden for flise- og murerværktøj! Vi rådgiver dig også meget gerne omkring den præcise mængde du kommer til at få behov for, så du ikke ender med at købe for meget eller for lidt. 

Sorter faldende

   

3 vare(r)

Sorter faldende

   

3 vare(r)