0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Nivelleringsfødder

Her på siden finder du et sortiment af de nok mest geniale nivelleringsfødder til opsætning af vaterpas til montering af bl.a. vægfliser. Køb vores nivelleringsfødder og du er hurtigt klar til at starte med opsætningen af vægfliserne uanset hvor du er, eller hvilket projekt du skal have sat igang. Med nivelleringsfødder er der ikke noget, der skal spændes eller skrues og du får et bredt anlægsområde til at placere vaterpasset eller retteskinnerne. 

Har du behov for en guide til opsætningen af nivelleringsfødderne, så tjek med fordel YouTube-videoen under produkterne og se hvor nemt det er at benytte en nivelleringsfod.

Søger du andre innovative og tidsbesparende værktøjer til opsætning af gulv- eller vægfliser, så kig forbi vores side om ATR- og flisenivellering her.

Har du spørgsmål til anvendelsen af en nivelleringsfod eller flisenivellering generelt, eller blot en god ide til noget fliseværktøj vi ikke har i vores web-shop endnu, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af nivelleringsfod til dit næste projekt! 

Sorter faldende

   

3 vare(r)

Sorter faldende

   

3 vare(r)