0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Sugekopper

Her finder du vores store sortiment af sugekopper til løft og placering af store som små fliser. Om så du er på udkig efter en variant som er med eller uden vakuum, vibration og/eller batteri - her på siden finder du garanteret det passende produkt til netop dit unikke behov.
Sugekopperne i vores sortiment forneden kan anvendes til bl.a. løft og transport af fliser, klassiske betonsten, marmor og klinker. Med deres suveræne sugefunktion bliver det til en leg, at håndtere alle slags sten, som du vil have løftet og sat på plads.

Du finder bl.a. sugekopper fra kvalitetsmærker som Momondi og Raimondi iblandt vores sortiment - begge yderst velkendte mærker for deres gode kvalitet og holdbarhed. Vi yder tilmed også prismatch på vores varer, så hvis du skulle gå hen og finde et af vores produkter billigere et andet sted, så matcher vi gerne prisen i en periode op til 14 dage efter købsdato. 

Har du spørgsmål til anvendelsen eller valg af en passende sugekop, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores web-shop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af sugekopper! 

Sorter faldende

   

4 vare(r)

Sorter faldende

   

4 vare(r)