0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Tandspartler

Skal du igang med at lægge fliser, så vil vi anbefale dig at få fingrene i en af vores tandspartler her på siden.
Ved at bruge en tandspartel til flisearbejdet sikrer du dig ikke blot det bedste resultat - du opnår også kvalitet - hver gang! 

Vil du derudover spare op til 30% af din tid, så overvej om du bør investere i en af vores innovative tandspartler klargjort til vinkelbeslag. En tandspartel med vinkelbeslag kan indstilles efter flisens bredde og sikrer desuden, at tandspartlen holdes i en konstant 45 graders vinkel, hvilket giver 100 % jævnt fordelt fliselim. 

Hvilken størrelse tandspartel du skal bruge kommer helt an på flisens størrelse. Her hos Murergrej.dk fører vi et bredt udvalg af tandspartler, så du kan få den størrelse tandspartel, der passer til netop dit projekt. Du finder tandspartler i størrelser mellem 4 mm - 20 mm.  her på siden - med eller uden vinkelbeslag! 

Fælles for alle vores tandspartler er, at de er fremstillet i specialhærdet rustfrit kvalitetsstål med konisk slebne blade, der sikrer en nem og hurtig rengøring samt en længere holdbarhed. Tandspartlerne fås med forskellige håndtag – lige fra soft grip til træ! 

Uanset hvilken type tandspartel du skal bruge, når du handler hos Murergrej.dk er du dækket godt ind. 

Har du brug for hjælp til hvilken størrelse tandspartel du bør vælge og om det giver mening for dig at vælge en variant med vinkelbeslag, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00. Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af tandspartel!