0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Flisetilpasning

I denne kategori finder du alt slags værktøj, som du kunne komme til at have behov for når det gælder tilpasning af fliser. Om så du skal have slebet, skåret, klippet eller boret i fliser, så finder du helt sikkert det passende produkt i vores sortiment her på siden. Med disse værktøjer er du dækket ind til alle de gange du skal have tilpasset en flise ude hos kunden eller derhjemme. 
Her på siden finder du bl.a. et stort sortiment af fliseskærere med skærelængder fra 0 - 330 cm., fliseskæremaskiner, skæreskiver, flisetænger, fliseboringsværktøj, slibepads og meget andet. 

Vores sortiment stammer fra bl.a. Sigma, Montolit og Raimondi, som alle er mærker der er velkendte for deres gode kvalitet, og holdbarhed. Fælles for alt vores fliseværktøj til tilpasning af fliser er den høje kvalitet, det store udvalg og de altid skarpe priser! Skulle du mod forventning finde en vare billigere andre steder, så yder vi også gerne prismatch på vores sortiment!

Har du spørgsmål til vores sortiment af værktøj til flisetilpasning eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben mandag - fredag fra kl. 08.30 - 17.00

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af flise- eller murerværktøj! 

Har vi det ikke i vores sortiment - så findes det nok ikke! Findes det alligevel, så skaffer vi det gerne hjem til dig!