0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Skæreskiver

Her på siden finder du vores sortiment af skæreskiver, fliseklinger, kurveskiver og diamantskæreskiver til altid lave priser, uden dog at spare på kvaliteten. I vores sortiment finder du skæreskiver til alle slags fliser og mange slags sten, hvormed du opnår et flot og præcist skær.

Vi har opstillet et bredt udvalg af skæreskiver her, som egner sig til skæreopgaver i alt fra fliser, porcelæn, hårde keramisk fliser og meget mere. I denne kategori finder du skæreskiver, der opfylder alle dine behov inden for mange slags skæreopgaver.

Søger du istedet skæreskiver til metal, så finder du bl.a. vores Slim-fast skæreskive der udmærker sig til arbejde i bl.a. jernprofiler. Med en særlig tynd skæreflade muliggør den, at du kan opnå et hurtigt og fint skæresnit, hver eneste gang. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af skæreskiver til flisetilpasningen eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores web-shop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Husk, at vi også tilbyder prismatch på vores produkter, så hvis du mod forventning skulle finde et af vores produkter billigere andetsteds i Danmark, så matcher vi gerne prisen helt op til 14 dage efter dit køb. 

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af skæreskiver og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

7 vare(r)

Sorter faldende

   

7 vare(r)