0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fugning

Er du på udkig efter nyt fugeværktøj, så er du landet på den helt rette side, hvor du kan få et nemt overblik over en lang række relevant værktøj vi tilbyder til både professionelle murere og håndværkere. Her på siden finder du eksempelvis vores sortiment af fugebrædder, vaskebrædder, skuresvampe og flisevaskespande og meget andet! 

Søger du derfor efter nyt fliseværktøj til faste lave priser uden dog at skulle spare på kvaliteten, så finder du garanteret det rette her i sortimentet. Fælles for alt vores fliseværktøj er den høje kvalitet, det store udvalg og de altid skarpe priser! Skulle du dog mod forventning finde en vare billigere andre steder, så yder vi også gerne prismatch på vores sortiment! 

Uanset hvilken type fuge du har med at gøre, uanset hvilken del af processen af flisearbejdet du står i, så finder du udstyret til yderst skarpe priser her hos os. Nedenfor ser du en oversigt over vores voksende udvalg af fugeredskaber til at sikre en ren og holdbar overflade. Vælg blot den produktkategori du interesserer dig for, og du bliver taget direkte til relevante, innovative, robuste og ikke mindst prisvenlige produkter. 

Har du brug for hjælp til valg af fliseværktøj, eller har du forslag til værktøj vi bør tilføje vores sortiment, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fugeværktøj! 

 

Har vi det ikke i vores sortiment - så findes det nok ikke! Findes det alligevel, så skaffer vi det gerne hjem til dig!