0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fugebrædder

Skal du i gang med fugning af fliser, vådrumsbehandling eller udjævning af overflader, så finder du det helt rette fugebræt til opgaven i denne kategori. Hos Murergrej.dk forhandler vi et bredt udvalg af fugebrædder til alle typer af fuge- og flisearbejde til faste lave priser til private, håndværkere og forhandlere.

Vores fugebrædder er fremstillet med en kraftig gummibelægning der bl.a. giver en mere jævn overflade uden striber, og som samtidig beskytter fliserne fra irriterende ridser. Fugebrædderne i dette sortiment skraber derudover også fliserne mere rene for overskydende fugemasse, hvilket gør den efterfølgende vask af fliserne lettere - og betydeligt hurtigere. 

Skal du have fuget en sokkel eller et sted, hvor det kan være svært at komme til med et standard fugebræt, så har vi også fugeskeer til sokkelfliser i vores sortiment der er udstyret med et håndtag. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af fugebrædder eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fugebrædder og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

 
Sorter faldende

   

10 vare(r)

Sorter faldende

   

10 vare(r)