0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Måling/Opmærkning

Er du på udkig efter passende måle- eller markeringsværktøj? Hvis ja, så finder du det helt sikkert iblandt vores brede sortiment her på siden! Om så du søger efter tommestokke, vinkelmålere, lasermålere, tømrerblyanter, opmærkningspenne eller vaterpas, så finder du det garanteret i vores sortiment. 

Skal du have markeret træ, metal eller sten, på snavsede eller olierede, mørke eller lyse overflader, så bliver det til en sand leg med en af vores opmærkningspenne fra Pica

Har du behov for et pålideligt lasermålesystem til præcise målinger i 45 eller 90 graders vinkel med forskellige slags farvestråler, så kan du uanset vejrforholdene lægge din lid til vores smarte crossliner-lasermålere

Selv hvis du vælger en af vores mere traditionelle opmærkningsløsninger, vores tømrerblyant fra Staedtler, så er du stadigvæk sikret at få fat i kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser. Skulle du mod forventning finde en vare billigere andre steder, så yder vi også gerne prismatch på vores sortiment! 

Har du spørgsmål til vores sortiment af måle og markeringsværktøj til flisearbejdet eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben mandag - fredag fra kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af måle- og markeringsværktøj og alt andet inden for flise- og murerværktøj!