0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Linjelasere

Søger du efter et pålideligt lasermåleværktøj? Her på siden finder du vores crossliner-laserlinjesystem med både grøn og rød laserstråle. Vores smarte linjelasere holder funktionerne indenfor det oprindelige kvadrat, som også projicerer to laser-forlængerlinjer på 90° samtidigt, hvilket forlænger laserfeltets længde. Lasersystemet kan ændre linjemarkeringsvinklen i henhold til skalaen af vinkelmåling, hvilket sparer tid når der skal måles vinkler og markeres linjer. Et ideelt måleværktøj til at afmærke vinkellayout og perfekt egnet til efterbehandling og gulvbelægning (som f.eks. fliselægning).

Har du brug for yderligere vejledning til, hvilken linjelaser du bør vælge? Eller har du andre spørgsmål til måleværktøj til dit næste projekt, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af linjelasere og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

 

 
Sorter faldende

   

4 vare(r)

Sorter faldende

   

4 vare(r)