0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Redskaber

Er du på udkig efter passende redskaber til flisearbejdet, så kan du her på siden få et nemt overblik over en lang række produkter til både professionelle murere og håndværkere. Her på siden finder du eksempelvis vores sortiment af koste og børster, skovle, gratspader og meget andet! 

Søger du derfor efter nye redskaber til faste lave priser uden dog at skulle spare på kvaliteten, så finder du garanteret det rette her i sortimentet. Fælles for alt vores redskaber er den høje kvalitet, det store udvalg og de altid skarpe priser! Skulle du dog mod forventning finde en vare billigere andre steder, så yder vi også gerne prismatch på vores sortiment! 

Nedenfor ser du en oversigt over vores voksende udvalg af fliseredskaber til at sikre en ren og holdbar overflade. Vælg blot den produktkategori du interesserer dig for, og du bliver taget direkte til relevante, innovative, robuste og ikke mindst prisvenlige produkter. 

Har du brug for hjælp til valg af fliseredskaber, eller har du forslag til værktøj vi bør tilføje vores sortiment, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af passende fliseredskab! 

Har vi det ikke i vores sortiment - så findes det nok ikke! Findes det alligevel, så skaffer vi det gerne hjem til dig!