0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Slibeværktøj

Her på siden finder du vores store sortiment af slibeværktøj til dit næste fliseprojekt. Er du derfor på udkig efter bl.a. betonslibere, facadefræsere, slibeskiver, slibepads, multicutter-klinger og meget mere - og alt det til markedets nok skarpeste priser, så er du landet på den helt rette side! Om du så vil slibe mindre eller større overflader, kanter, facader, limrester, beton, mursten, fuger, gulve eller vægge, så finder du det helt rette værktøj her på siden. 

Alt vores slibeværktøj er af højeste kvalitet til lave priser og sparer dig penge på både anskaffelsen, men også på forbruget. Skulle du mod forventning finde en vare billigere andre steder, så yder vi også gerne prismatch på vores sortiment! Nedenfor ser du en oversigt over vores voksende udvalg af slibeværktøj. Vælg blot den produktkategori du interesserer dig for, og du bliver taget direkte til relevante, innovative, robuste og ikke mindst prisvenlige produkter. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af slibeværktøj til flisearbejdet eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af slibeværktøj og alt andet inden for flise- og murerværktøj!