0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Betonslibere

Skal du lave overfladebehandling på enten gulve eller vægge, så er en betonsliber det ideelle værktøj til opgaven. En betonsliber kan både bruges til afkantning, afgratning og afslibning af ujævnheder i beton.

Her på siden finder du betonslibere fra Eibenstock, et tysk kvalitetsmærke der sikrer dig den bedst mulige slibning - hver gang.

Vores betonslibere er vibrationsdæmpet, dvs. at de giver dig en god komfort og beskyttelse af håndleddene under brug.

Leder du derfor efter en betonsliber til dit næste projekt, så finder du den helt sikkert her på siden. Vi fører et bredt udvalg af betonslibere til forskelligt slags slibearbejde uden dog at være hård ved pengepungen. 

Blandt andet så fører vi en betonsliber der passer til det klassiske slibearbejde. Derudover en letvægts betonsliber der er som skabt til mindre overflader eller kanter. Skal du slibe større flader, specielt gulve, har vi også en stor betonsliber, du kan bruge oprejst, så du er sikret en behagelig arbejdsstilling.

Er du på udkig efter en betonsliber til en konkurrencedygtig pris, så finder du den her. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af betonslibere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af betonsliber og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

 
Sorter faldende

   

7 vare(r)

Sorter faldende

   

7 vare(r)