0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gaveartikler

Gaveartikler

Søger du efter en passende gave til håndværkeren i huset? Her på siden finder du passende inspiration der garanteret falder i god jord hos den ægte håndværker i huset, om så han eller hun er murermester, fliselægger, lærling eller Gør-det-selv manden eller kvinden i huset. Det kunne også passende være lærlingen på jobbet, som har fortjent at vide at han eller hun har gjort det godt, eller chefen, som fortjener en passende gave der passer til hans eller hendes hverv og adfærd. Mulighederne er mange - og det afspejler vores sortiment også. Vi kan f.eks. til enhver tid anbefale vores forkromet murske, som du tilmed kan sætte et særpræg på med en personlig gravering. Det kunne være en særlig mærkedato som f.eks. fødselsdagen, dagen for svendebrevet, m.m. 

I denne kategori finder du også meget andet, som helt sikkert falder i god jord. Se f.eks. vores murerske-oplukker, køletaske eller betonsliber-adapterSkulle du mod forventning finde en vare billigere andre steder, så yder vi også gerne prismatch på vores sortiment! 

Har du spørgsmål til vores sortiment af gaveartikler eller blot en god idé til et murerværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af gave til håndværkere og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

 
Sorter faldende

   

10 vare(r)

Sorter faldende

   

10 vare(r)