0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Gør-det-selv (DIY)

Du har et Gør-det-selv projekt igang i huset, på værkstedet eller i haven? Hvis ja, så kan vores brede sortiment af fliseforme eller stenforme, mørtel fugeposer til små reparationsopgaver, mørtelfugepistoler til større fugeopgaver, marmorpulver til marmorpuds, oxydfarvepulver til indfarvning af mørtel, murerskeer, fugeskeer, fuge trykkejern og meget andet måske være lige det du manglede for at komme igang. På Gør-det-selv siden har vi samlet en lang række produkter og værktøj til 'Gør-det-selv' manden eller kvinden i huset. Alle produkter i denne kategori står i DIY - Do It Yourself - tegnet og har det tilfælles, at de allesammen gør murerarbejdet nemmere, sikrere, mere kreativ og selvfølgelig langt sikrere. 

Skulle du mod forventning finde en vare billigere andre steder, så yder vi også gerne prismatch på vores sortiment! 

Uanset hvilken type opgave du skal håndtere, uanset hvilken del af processen af dit projekt du står i, så finder du her udstyret til yderst skarpe priser. 

Nedenfor ser du en oversigt over vores voksende udvalg af Gør-det-selv værktøj og materialer. Vælg blot den produktkategori du interesserer dig for, og du bliver taget direkte til relevante, innovative, robuste og ikke mindst prisvenlige produkter. Har du brug for hjælp til valg af værktøj eller materiale, eller har du forslag til murerværktøj vi bør tilføje vores sortiment, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben mandag - fredag kl. 8:30 - 17:00

Vil du vide mere om vores fliseforme og opsætning af disse så klik på et af disse knapper forneden for at se vores guide til fliseforme eller vores effektive blandeværktøj - eller se vores samlede produktsortiment forneden.