0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Stenforme

Skal du have lagt en ny terrasse, en gangsti i haven eller skabt et nyt look til en endevæg eller generelt væggene i dit hus, så har du med en stenform en enestående mulighed for, at støbe dine egne stenskaller. Med vores 8 forskellige stenforme fremstillet i gummi, som du finder her på siden, kan du hurtigt og nemt støbe dine egne sten til lige netop de områder, hvor du finder bedst anvendelse for dem. 

Her på siden finder du stenforme i forskellige mønstre, så du kan skabe din helt unikke stil og sammensætningen fremfor at skulle begrænse dig til blot et par enkelte varianter, som du oftest finder i varesortimenter andetsteds. Derudover sparer du også betydeligt på budgettet da du ikke længere behøver at købe sten manuelt. Alt du behøver er din fantasi, en betonblanding og evt. PP Fibre for at skabe en endnu stærkere og mere vedvarende fiberbeton. 

Ønsker du at sætte yderligere præg på dine stenskaller, så har vi også 20 farveopskrifter til rådighed, så du med vores oxydfarvepulver kan skabe dit helt unikke look i netop den farve du forestiller dig bedst egnet til opgaven. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af stenforme eller blot en god idé til et murerværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fliseform og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Sorter faldende

   

8 vare(r)