0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Silikonefugemasse

Skal du fuge med silikone så finder du det helt rette her på siden til konkurrencedygtige priser. Silikonefugemasse klæber på stort set alle overflader. Den hærdede fuge er robust, vandtæt og yderst elastisk. Silikonefugemasse kan anvendes på vægge og gulve, både udendørs såvel som indendørs. Desuden kan silikonefugemasse anvendes mellem bygningsdele og materialer af beton, puds, teglstensmurværk, metal, glas, træ, keramik, PVC og andre kulstoffer og bruges f.eks. ved køkkenvaske, toiletter, kogesektioner og køkkenarbejdsplader, ved døre, vinduer, indbygningselementer i boliger. Kan også anvendes mellem dør- og vinduesrammer og beton, puds eller keramik. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af silikonefugemasse eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af silikonefugemasse og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)