0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Oxydfarvepulver

Her på siden finder du vores store udvalg af oxydfarvepulver, som er specielt udviklet til at blande i beton, mørtel, kalk mm.
Med oxydfarvepulver får du et materiale med en stærk og holdbar farve der samtidig er utroligt slidstærk. Vores sortiment af oxydfarvepulver spænder over et stort udvalg af farver, da vi både forhandler oxydfarver i sort, hvid, grøn, blå, gul, orange, rød og brun oxydfarve. For at få den ønskede farve, som du var på udkig efter, kan du med fordel også blande de forskellige oxydfarver.

Ved at blande oxydfarvepulver i beton eller andre materialer kan du friske den triste betongrå farve op og i stedet skabe et helt unikt gulv, væg eller hvad du ellers har af planer og eller projekter. Du kan også vælge at blande oxydfarve med vand og påføre farven som spray eller med pensel.

Har du spørgsmål til vores sortiment af oxydfarvepulver eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af oxydfarvepulver og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Sorter faldende

   

8 vare(r)