0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
PP Fibre

Her på siden finder du PP fibre der har fået mærkatet som værende fremtidens fibre. PP fibre er yderst optimale at bruge ved bl.a. armering i beton og mørtel til stort set alle former for betongulve, fundamenter, byggerier og betonelementer. Grunden til, at man bruger plastfibre i beton er primært, at man vil eliminere brugen af stålnet, da plastfibre har mange tekniske og økonomiske fordele.

Frem for traditionelle stålnet-armering har plastfibre i beton bl.a. følgende fordele:

 

  • - De er omkostningsbesparende
  • - De eliminerer risiko for fejl
  • - De muliggør armering i hele konstruktionens tykkelse
  • - De mindsker skader på hjørner og kanter
  • - De giver bedre konstruktioner
  • - De øger betonens tæthed
  • - Du undgår revner

PP fibre har den egenskab at være anvendelig til armering i sprøjtebeton, betonelementer, lodrette og vandrette overflader. Når du bruger plastfibre til beton øges betonens bøjning og strækevne uden forringet holdbarhed og risiko for revnedannelser.

Med plastfibre bygger du også en langt sikrere konstruktion, da plastfibrene er fordelt i massen, hvorimod man med net-armering kan risikere katastrofale følger ved en fejlplacering.

Har du spørgsmål til vores sortiment af PP fibre eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af PP fibre og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)