0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fugefræseskiver

Her på siden ser du vores brede sortiment af fugefræserskiver af den højeste kvalitet. Vores fugefræserskiver er det ideelle værktøj til fræsning af studsfuger hvor en fugefræserstift ikke kan anvendes. Alle vores fugefræserskiver kan monteres på standard vinkelslibere. Om så du søger efter en fugefræserskive til studsfuger, spidsskiver eller sandwich fugefræserklinger, så finder du det til altid lave priser her på siden. 

Du finder fugefræserskiver i vores sortiment til både bløde og hårde mørtel- eller betonfuger, til udfræsning og sportfræsning og meget mere. Søger du derfor efter et effektivt fugefræseværktøj til effektiv fjernelse af mørtel og andet fugemateriale med eller uden cementindhold, så finder du det helt rette til altid skarpe priser her på siden! 

Har du brug for yderligere vejledning til, hvilke fugefræseskiver du bør vælge? Eller måske har du andre spørgsmål til fugearbejdet, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fugefræseskiver og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

 
Sorter faldende

   

4 vare(r)

Sorter faldende

   

4 vare(r)