0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Murstensfjernere

Her på siden ser du vores stadigt voksende sortiment af murstensfjernere som er særdeles effektive til at gøre lige det hvad navnet antyder; at fjerne mursten i mure der er mindre pæne. Har du f.eks. en enkelt mursten der bør udskiftes fordi den skiller sig negativt ud, så kan du med en murstensfjerner nemt og hurtigt fjerne eller vende den pågældende mursten uden at gøre skade på omgrænsende mursten. 

Vores murstensfjernere er ikke blot langtidsholdbare og nemme at montere på alle gængse vinkelslibere, de er tilmed også særdeles robuste og holdbare. Derudover, så finder dem også til meget konkurrencedygtige priser her på siden. 

Har du brug for yderligere vejledning til, hvilken murstensfjerner du bør vælge? Eller har du andre spørgsmål til murerarbejdet, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af murstensfjerner og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

 
Sorter faldende

   

1 vare(r)

Sorter faldende

   

1 vare(r)