0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fugeskeer

Er du på udkig efter pålidelige fugeskeer til dit fugearbejde? Her på siden ser du vores stadigt voksende sortiment af fugeskeer af høj kvalitet til lave priser. Omend du søger efter en prisvenlig og robust fugeske, en fugestudsske eller en rørfugeske, du finder garanteret det rette iblandt dette sortiment. Du kan vælge mellem størrelser lige fra 6 - 20 mm., om så det er en rustfri eller ergonomisk variant du søger eller en der er udstyret med det populære soft-grip.  

Vores fugeskeer er ikke blot robuste og af høj kvalitet, du finder dem også til meget konkurrencedygtige priser her på siden.

Har du brug for yderligere vejledning til, hvilken fugeske du bør vælge? Eller har du andre spørgsmål til fugearbejdet til dit næste projekt, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fugeskeer og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

 
Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sorter faldende

   

5 vare(r)