0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Reservedele

Her på siden ser du vores store sortiment af reservedele til vores populære mørtel fugepistol. Omend du ønsker at skifte dine tip-knive, få udskiftet din snegl, søger fugestudsere, fugestudsholdere, vibrationsstanghjul, monteringspændebånd eller noget helt andet, så finder du med garanti den passende reservedel her på siden! 

Fælles for alle vores reservedele er at du med disse kan sikre dig, at have med en pålidelig Mørtel fugepistol at gøre som holder i rigtigt mange år som resultat af god vedligeholdelse. Derudover får du selvfølgelig vores reservedele til absolut skarp pris. 

Har du brug for yderligere vejledning til, hvilke reservedele du bør vælge og hvor ofte disse bør udskiftes? Eller har du andre spørgsmål til fugearbejdet til dit næste projekt, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af reservedele og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

 
Sorter faldende

   

24 vare(r)

Sorter faldende

   

24 vare(r)