0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Tilbehør

Mangler du passende tilbehør til din Mørtel Fugepistol, så kan du her på siden få fat i det helt rigtige tilbehør til netop dine behov. Du finder bl.a. vores smarte og Gibco plastificeringsmiddel, som du kan blande i dit beton, så bliver den lige så let og smidig at arbejde med som mørtel. 

Arbejder du meget med din Mørtel Fugepistol i løbet af din arbejdsdag, så kan den evt. gå hen og være lidt tung at rende med efter nogle timer. Med Flexlift bæreselen (eller elefantselen, som den også kaldes) kan du nu få aflastning idet det ergonomiske ophæng reducerer vægten på værktøjet ned til kun 1,5 kg. Derved minimerer du belastningen på ryg, skulde, lænden og arme betragteligt. Vægten flyttes istedet over på ryggen, så ikke blot kan du med Flexlift bæreselen arbejde hurtigere, du gør det også velvidende om, at du undgår varige mén og/eller træthed i kroppen. 

Har du brug for yderligere vejledning til, hvilket tilbehør du bør vælge? Eller har du andre spørgsmål til fugearbejdet til dit næste projekt, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fugeværktøj og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

 
Sorter faldende

   

3 vare(r)

Sorter faldende

   

3 vare(r)