0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Håndværktøj

Søger du efter passende håndværktøj til fugearbejdet, så er du landet på den helt rette side, hvor du kan både fugebrædder, studsfugebrædder, fugeskeer og meget mere. Her på siden tilføjer vi løbende nyt værktøj der har til hensigt at gøre din arbejdsdag lettere og langt mere behageligt. Takket være dette håndværktøjs ergonomiske design og soft-grip håndtag er du her sikret passende murerværktøj til stort set alle fugeopgaver. 

Vores håndværktøj er ikke blot langtidsholdbart idet det er robust i sin materialeudføring fra kvalitetsmærker i ind- og udland - du finder det også til meget konkurrencedygtige priser her på siden.

Har du brug for yderligere vejledning til, hvilket håndværktøj du bør vælge? Eller har du andre spørgsmål til fugearbejdet, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af håndværktøj og alt andet inden for flise- og murerværktøj!