0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Limskeer

Søger du efter pålidelige, holdbare, prisvenlige og ikke mindst robuste limskeer, som gør fordelingen af bl.a. multipladelim betydeligt nemmere og langt behageligere , så er du landet på den helt rette side! Her på siden finder du bl.a. limskeer fra Eskimo eller JUNG.  

Fælles for alle vores limskeer er den høje kvalitet og de lave priser. Vi udvælger et altid bredt og slidstærkt udvalg af limskeer med tanken for øje, at kunne yde den bedste værdi for pengene, så du ikke blot kan arbejde ubesværet, men også sikkert og vedvarende, uden at skulle skifte værktøj alt for ofte! 

Vores nuværende udvalg stammer fra kvalitetsmærkerne Eskimo og JUNG og kan købes til meget konkurrencedygtige priser her på siden.

Har du brug for yderligere vejledning til, hvilke limskeer du bør vælge? Eller har du andre spørgsmål til murerarbejdet før du påbegynder dit næste murerprojekt, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af limske og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

 
Sorter faldende

   

2 vare(r)

Sorter faldende

   

2 vare(r)