0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Div. Skeer

Søger du efter pålidelige, holdbare og ikke mindst robuste murerskeer til specialopgaver, så er du landet på den helt rette side! Her på siden finder du bl.a. stukkatørspartler, zieklingeskeer, monierskeer, skelskeer, understrygeskeer, hjørneskeer, pudseskeer og meget andet - med hhv. soft-grip, ergonomisk udformning eller som rustfri variant. 

Fælles for alle vores special murerskeer er den høje kvalitet og de lave priser. Vi udvælger et altid bredt og slidstærkt udvalg af murerskeer med tanken for øje, at kunne yde den bedste værdi for pengene, så du ikke blot kan arbejde ubesværet, men også sikkert og vedvarende, uden at skulle skifte værktøj alt for ofte! 

Vores nuværende udvalg stammer fra kvalitetsmærket Eskimo og kan købes til meget konkurrencedygtige priser her på siden.

Har du brug for yderligere vejledning til, hvilke special murerskeer du bør vælge? Eller har du andre spørgsmål til murerarbejdet før du påbegynder dit næste murerprojekt, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af special murerske og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

12 vare(r)

Sorter faldende

   

12 vare(r)