0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Glittebrædder

Er du på udkig efter glittebrædder, så finder du alt hvad håndværkerhjertet begærer her på siden. Med et glittebræt sikrer du en jævn og glat overflade ved pudsning, glitning, vådrumssikring og andet murerarbejde. Vores glittebrædder er fremstillet af rustfrit stål, der sikrer en nem rengøring og længere levetid.

Her på siden finder du glittebrædder i forskellige størrelser og former, så du altid er godt dækket ind, uanset hvilken form for glitning du skal udføre. Vi har firkantede glittebrædder i små og store størrelser samt glittebrædder med runde ender, så du undgår striber under glitning og dermed får så jævn en overflade som muligt.

Har du spørgsmål til vores sortiment af glittebrædder eller blot en god idé til et murerværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af glittebræt og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

 
Sorter faldende

   

12 vare(r)

Sorter faldende

   

12 vare(r)