0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Mørtelsprøjtere

En sprøjtepudser, eller mørtelsprøjter, som den også kaldes, er et simpelt, men ofte uundværligt stykke luftværktøj, der effektivt sprøjter mørtel, beton og ler-blandinger og derved spare dig en masse tid uden at gå på kompromis med kvaliteten. En sprøjtepudser kan benyttes til både privat eller erhvervsmæssig brug, om så du er uddannet murer eller privat selvbygger. Der kræves ingen speciel type pudsemateriale da blandingen af materialet foretages normalt som til manuel pudsning.

Sprøjtepudseren er både tidsbesparende, let at anvende, let at rengøre og meget simpel at vedligeholde. Et kvalitetsprodukt udfærdiget i solide materialer og med lang levetid. 

Med en mørtelsprøjter kan du: 

    • Sprøjte 1 cm. pudslag på 50 m2 væg pr. time
    • Sikre dig 4 gange bedre vedhæftning

Har du spørgsmål til vores sortiment af mørtelsprøjtere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af mørtelsprøjter og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

  

 
 
Sorter faldende

   

3 vare(r)

Sorter faldende

   

3 vare(r)