0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Multisprøjtere

Hvis din søgning efter en egnet sprøjtepistol til påføring af strukturer på vægge, gulve og lofter i forbindelse med dit murerarbejde har ledt dig til denne her side, så kan du med fordel læne dig tilbage, for her forneden kan du se den nok bedste og mest pålidelige sprøjtepistol på markedet. 

Med vores Multi Sprøjtepistol kan du, som navnet meget passende antyder, påføre en række forskellige materialer, med den fordel, og det helt uden at kunne se nogle synlige overgange. Med denne specielle sprøjtepistol kan du nemt lave en flot vandskuring uden, at du overhovedet behøver at vaske det sammen. Se, det er smart! 

 

Har du brug for yderligere vejledning til, hvilken sprøjtepistol du bør vælge? Eller har du andre spørgsmål til vandskuringsarbejdet eller andet murerarbejde, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af sprøjtepistol og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

 
Sorter faldende

   

4 vare(r)

Sorter faldende

   

4 vare(r)