0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pudsebrædder

Pudsebrædder

Skal du igang med pudsning i forbindelse med dit murearbejde, så finder du det helt rette pudsebræt til opgaven her på siden. Hos Murergrej.dk forhandler vi et stort udvalg af pudsebrædder til enhver pudseopgave til lave priser, om så det er til privat eller erhvervsmæssig brug.

Du finder bl.a. et stort udvalg af PUR pudsebrædder nedenfor, som er yderst velkendte for deres lave vægt og gode greb. De semi-ovale håndtag er fremstillet, så de ligger perfekt i hånden og dermed giver dig den bedste komfort og kontrol under pudsearbejdet.

Uanset hvilket område du skal pudse, finder du det rette pudsebræt her. Vi har pudsebrædder i forskellige størrelser, der er speciallavet til pudsning i hjørner, så du er sikret det bedste resultat - hver gang!

Har du spørgsmål til vores sortiment af pudsebrædder eller blot en god idé til et murerværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af pudsebræt og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

 
Sorter faldende

   

10 vare(r)

Sorter faldende

   

10 vare(r)