0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Skæreværktøj

I denne kategori finder du et bredt sortiment af skæreværktøj til altid lave priser. Du finder bl.a. fugeknive, bajonetsavklinger, betonskiver, vinkelslibere, multicutter-klinger, stenskæremaskiner og meget andet. Alt hvad du kunne have behov for af skæreværktøj, så finder du det af højstmulig kvalitet her på siden. I vores sortiment finder du også skæreskiver til sten og metal, hvormed du opnår et flot skær i materialer som bl.a. marmor, natursten, fliser og jernprofiler.

Har du spørgsmål til vores sortiment af skæreværktøj til murerarbejdet eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores web-shop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Husk, at vi også tilbyder prismatch på vores produkter, så hvis du mod forventning skulle finde et af vores produkter billigere andetsteds i Danmark, så matcher vi gerne prisen helt op til 14 dage efter dit køb.  

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af skæreværktøj og alt andet inden for flise- og murerværktøj, så tøv endelig ikke med at ringe!