0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Skæreskiver

Her på siden finder du nye skæreskiver, om så det er betonskiver, kurveskiver eller diamantskæreskiver i højeste kvalitet til altid lave priser. I vores sortiment finder du skæreskiver til skæring i natur- og kunststen, marmor, fliser, gipsplader, beton, tegl, jernprofilsten og meget mere. 

Om så du skal skære i snævre kurvediametre eller helt ned til gulvet eller ind til væggen, her på siden finder du garanteret den rette skæreskive til opgaven. Vi har opstillet et bredt udvalg af skæreskiver der egner sig til alle slags skæreopgaver.

Har du spørgsmål til vores sortiment af skæreskiver eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores web-shop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Husk, at vi også tilbyder prismatch på vores produkter, så hvis du mod forventning skulle finde et af vores produkter billigere andetsteds i Danmark, så matcher vi gerne prisen helt op til 14 dage efter dit køb. 

 

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af skæreskiver og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sorter faldende

   

5 vare(r)