0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Slibeskiver

Skal du til at slibe cement, natursten, granit, puds, mursten, gips, spartelmasse, beton, epoxy, glasfiber, træ og mange andre slags materialer, så er chancen høj for, at du har behov for pålidelige slibeskiver til opgaven. Alle slibeskiver du ser i vores sortiment her på siden har det tilfælles, at de er af yderst høj kvalitet, holdbarhed og slibestyrke. Om så du eftersøger slibeskiver til tør- eller vådslibning, så finder du garanteret det rette her på siden. 

Iblandt vores udvalg finder du bl.a. diamantslibeskiver og kopskiver med forskellige kornstørrelser til let og hurtig montering på alle slags betonslibere. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af slibeskiver eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af slibeskiver og alt andet inden for flise- og murerværktøj!

Sorter faldende

   

12 vare(r)

Sorter faldende

   

12 vare(r)